Utendørs HD Kamera

Før du begynner:

1. Forsikre deg om at kameraet er innen rekkevidde fra gatewayen og Wifi-nettverket
2. Din mobiltelefonen er koblet til et trådløst nettverk (2,4 G-nettverk) før du setter opp
kameraet (5G støttes ikke av kameraet). Hvis du bruker en dual-band-ruter,
må du forsikre deg om at 2,4 G Wifi-enheten er aktivert og synlig.

Du kan flytte kameraet ditt du ønsker etter at du er ferdig med oppsettet. Bare koble fra
strømkabelen og flytt til ønsket sted og koble strøm til igjen. Kameraet vil koble seg til
igjen automatisk. Kameraet kobles automatisk til WiFi etter vellykket konfigurasjon.

Oppkobling via kabel

1. Koble strømadapteren til kameraet og stikkontakten

2. Koble til nettverkskabien til router og kamera

Konfigurer kameraet

1.  Åpne … / Mer -> administrere enheter

2. Kameraet blir oppdaget av Wattle automatisk når det er koblet til nettverket
ditt og godkjent med standard bruker og passord som senere kan endres fra
enhetsinnstillinger.

Du vil nå se kameraet ditt som
“IKKE KONFIGURERT” status. Det betyr at
kameraet ennå ikke er plassert i noe rom.

3. Klikk på Konfigurer

a. Tildel et rom til kameraet
b. Innstillinger for kamerabruk kan være “Opptak” eller “Annet”

“Opptak” -kameraer vil starte opptak i tilfelle av en hendelse

Hvis “opptak” velges må du også velge
“Funksjonsvalg” – som betyr hvilken hendelse som vil utløse innspilling. Det er to mulige bruksalternativer: “ved bevegelse” eller “ved bevegelse og borealarmen er aktiv”. Trykk “OK”.

“Annet” kameraer kan brukes til streaming og normal opptak, men starter ikke automatisk
opptak i tilfelle av en hendelse. Trykk “OK”.

4. Klikk “Bruk” for å lagre konfigurasjon av kamera. Ditt kamera er nå lagt til rommet du valgte

(f.eks «garasje» og vil nå ha nå status  «AUTENTISERT» i enheteslisten.

Koble kameraet til ditt WiFi-nettverk

*Hvis du allerede har satt opp kameraet via kabel må nullstille kamera for å kunne koble til ditt trådløse nettverk.

1. Åpne … / Mer -> administrere enheter-> legg til manuelt -> kamera

2. Oppgi Wifi navn (SSID) og passord (versal sensitiv)

3. Klikk Generer QR-kode.

4. Klikk og hold inne reset-knappen i 5 sekunder, slipp når LED-lyset stopper blinke

5. Skann koden på telefonen med kameraet for å koble til kameraet på WiFi-nettverket.(sett maks skjermstyrke på telefonen)

6. Vent til kameraet har lest QR-koden. Kameraet vii bekrefte vellykket tilkobling med fast grøn LED.

7. Åpne … / Mer -> administrere enheter

8. Kameraet blir oppdaget av Wattle automatisk når det er koblet til nettverket ditt
og godkjent med standard bruker og passord som senere kan endres fra enhetsinnstillinger

Du vil nå se kameraet ditt som “IKKE KONFIGURERT” status. Det betyr at
kameraet ennå ikke er plassert i noe rom.

9. Klikk på Konfigurer

a. Tildel et rom til kameraet
b. Innstillinger for kamerabruk kan være “Opptak” eller “Annet”

“Opptak” -kameraer vil starte opptak i tilfelle av en hendelse

Hvis “opptak” velges må du også velge
“Funksjonsvalg” – som betyr hvilken hendelse som vil utløse innspilling. Det er to mulige bruksalternativer: “ved bevegelse” eller “ved bevegelse og borealarmen er aktiv”. Trykk “OK”.

“Annet” kameraer kan brukes til streaming og normal opptak, men starter ikke automatisk
opptak i tilfelle av en hendelse. Trykk “OK”.

10. Klikk “Bruk” for å lagre konfigurasjon av kamera.

Ditt kamera er nå lagt til rommet du valgte f.eks «garasje» og vil nå ha status
«AUTENTISERT» i enhetslisten.

Hvordan bruke dine kamera

Etter å ha fullført konfigurasjonen av kameraet kan du åpne rommet fra dashbordet for å se
live stream og opptak fra kameraet. Du finner kameraene under sikkerhetsfanen i hvert rom
med kameraer. Du kan nå gjøre opptak på forespørsel og laste ned opptak fra skylagring til telefonen.

Kamera LED-lys indikator

Tilbakestill kamera til fabrikkinnstilling

Følg denne prosedyren om du trenger å nullstille ditt kamera.

1.  Hold inne reset-knappen i 12 sekunder, til du ser det grønne lyset blinke raskt.

2. Slipp reset-knappen

3. Kameraet gjør nå en full tilbakestilling av oppsett og innstillinger.
Brukernavn og passord vil bli resatt til standard brukernavn/passord.

Følg instruksjonene for å sette opp kameraet på nytt.

Teknisk informasjon

Oppløsning: 2.0MP, 1080P1920x1080 (640×360)

Bevegelsesdeteksjon: Ja

Nattsyn: Ja, opptil 19 meter

Onvif: Profil S

Tilkobling: 2,4 GHz IEEE 802.11b/g/n 150 Mbps Ethernet cable

Lagring: Skylagring

IP-klasse: IP65

Driftsfuktighet: 10% – 90%

Driftstemperatur: -10°C – +50°C

Mål: 196 x 65 x 65mm

Vekt: 360g

Effekt: 12V 1A < 7W

Sertifikater: CE, FCC

-->
tilbake til Våre Onvif kameraer
newsletter

Subscribe
to our Newsletter

receive exclusive offers and the latest news on our products and services.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg den beste brukeropplevelse. Ved å godta, godtar du bruken av informasjonskapsler i henhold til vår informasjonskapselpolicy (cookie policy).

Privacy Settings

When you visit any web site, it may store or retrieve information on your browser, mostly in the form of cookies. Control your personal Cookie Services here.