HC-HAN-1

HAN-ADAPTER

1. LES DETTE FØR DU STARTER MONTERING

Forsikre deg om at HAN-grensesnittet på smartmåleren (AMS) er aktivert og det må gjøres av nettleverandøren/strømleverandøren din. HAN-grensesnittet er som standard deaktivert og kan bare aktiveres på forespørsel fra den som eier eller har avtale om levering av strøm til husstanden.

Denne HAN-adapteren støtter smartmåler (AMS) fra Aidon, Kaifa og Kamstrup. Både 1 og 3-fasede smartmålere. Sjekk at du har en smartmåler fra en av disse leverandørene.

Enheten leveres med CR123A batteri, og har mulighet for OTA, «Over the Air», -oppgraderinger.

Trenger jeg en godkjent montør/elektriker for at installere HAN-adapteren?

Nei, det trenger du ikke, du kan enkelt installere dette selv i sikringsskapet. Det er bare å være forsiktig og ikke gjøre annet enn det som er beskrevet i denne manualen.

2. LEGG TIL HAN-ADAPTERN DIN TIL GATEWAY

1. Åpne dekselet på HAN-adapteren ved å skyve dekselet oppover og over antennen. Sett inn CR123A-batteriet (inkludert). Forsikre deg om riktig polaritet.

2. LED-en vil begynne å blinke, vekslende blå og rød som indikerer at den er slått på.

3. Paringsmodus: LED blinker blått (tre korte blink) hvert sekund indikerer at adapteren er i paringsmodus

4. Åpne appen og legg til ny enhet (følg appinstruksjonene for å legge til ny enhet)

5. Konfigurer enheten i din smarthusapp.

a. Følg instruksjonene i appen for å legge adapteren til ditt smarte hjem.

3. INSTALLER OG MONTER HAN-ADAPTEREN TIL DIN SMARTMÅLER(AMS)

1. For å kunne lese data (strømforbruk) fra din smartmåler, må du koble adapteren til måleren i sikringsskapet. Finn instruksjonene for din smartmåler som viser hvor HAN-porten er.

2. Koble til med kabelen (inkludert) til HAN-porten i smartmåleren og til tilkoblingsporten på HAN-adapteren.

3. Kontroller at adapteren overfører data. LED-lampen vil indikere datatrafikk med en kort blå blink hver gang data behandles.

4. Monter adapteren i sikringsskapet ved hjelp av dobbeltsidigtape som er på baksiden av adapteren. Det anbefales å plassere adapteren på en av sideveggene eller på dør. (Pass på at adapterkabel ikke kommer i klem eller belaster adapteren mekanisk).

4. VED FEIL/PROBLEMER

Ved tilkoblingsproblemer og mistanke om dårlig signalnivå, kan du bytte den medfølgende antennen med en ekstern antenne. Antennen som brukes, bruker en omvendt SMA-kontakt.

Dersom det er mulig kan en forsøke å sette adapteren på utsiden av skapet dersom skapet står innendørs. Adapteren har kun IP 20 (tåler ikke fuktighet).

5. FABRIKKINNSTILLINGER

Trykk og hold inne trykk-knappen i 10 sekunder. for å tilbakestille adapteren. Resetknappen finner du under lokket på adapteren rett over batteriet. a. Ved vellykket tilbakestilling vil LED-lampen blinke 10 ganger og deretter gå til “paringsmodus”.

6. LED-LYS BESKRIVELSE
LED FARGE
Blink
Beskrivelse
Normalt
BLÅ
Korte blink
Dataoverføring
OFF
BLÅ
Repetering: 3 korte blink, 1 sek av
Pairingmodus
OFF
BLÅ
1 sek kontinuerlig på/av blink
Oppdaget Zigbee nettverk
OFF
BLÅ
10 blink
Forlater nettverket og går til fabrikkinnstilling
OFF
RØD
Blinker hvert 0,5 sek.
Ikke kontakt med gatewayen/nettverket
OFF
tilbake til Siste generasjon
newsletter

Subscribe
to our Newsletter

receive exclusive offers and the latest news on our products and services.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg den beste brukeropplevelse. Ved å godta, godtar du bruken av informasjonskapsler i henhold til vår informasjonskapselpolicy (cookie policy).

Privacy Settings

When you visit any web site, it may store or retrieve information on your browser, mostly in the form of cookies. Control your personal Cookie Services here.