HC L5900-E1-EW

Pegasus

LED Indikator

Forklaring av Pegasus

1. Power PÅ/AV Bryter
  2. Strømtilkobling (DC-12V)
  3. Tilkoblingsknapp – Trykk på knappen på enheten for å aktivere tilkoblingsfunksjonen til Wattle Smart Home.
  4. Reset knapp:
    1. Trykk knappen kort en gang å kjøre en omstart av enheten.
    2. Hold inne knappen i 5 sekunder for å tilbakestille til fabrikkinnstillinger.
  5. LAN Port (RJ-45)
  6. Ekstern antenne Port (Female SMA)
  7. SIM-kort Slot (2FF SIM)

Installasjon og SIM-kort oppsett

Vennligst følg stegene under for å gjøre Pegasus klar for bruk:

1. Skyv SIM-kortet inn i sporet med riktig orientering som vist i illustrasjonen under.

2. Koble strømadapteren til Pegasus og stikkontakten, trykk deretter på strømknappen til PÅ.

3. Nettverk: Koble den ene enden av nettverksledningen til Pegasus og den andre enden til din datamaskin. Eller kjør trådløs tilkobling ved å bruke standard Wi-Fi SSID og Wi-Fi passord.

Modemoppsett

Vennligst følg stegende under for å sette opp og aktivere modemet klart for bruk.

1. Åpne en nettleser; Internet Explorer, Chrome, Opera e.l.I adressefeltet skriver du inn nettadressen: https://192.168.8.1
2. Skriv in default brukernavn/passord for å få tilgang til Administrasjonsgrensesnittet.

Brukernavn: admin
Passord: admin+ Siste 4 tall av IMEI* (eksempel: admin1234)
*Du finner IMEI på produktetiketten på undersiden av enheten.

3. Etter vellykket innlogging vil du bli bedt om å endre password ved førsdte pålogging med standard brukernavn/passord. Det er ikke påkrevd, men sterkt anbefalt å endre passord. Etter passordbytte må du logge inn på nytt. Nå er du klar for å konfigurere modemet. Gå til “Modem Status Page” for å fortsette.

Komme i gang – Wattle Smart Home

Wattle Pegasus er en åpen platform som inkluderer støtte for flere kommunikasjonsprotokoller for smart hus. Enheter som støttes er blant annet: smarte målere, sensorer, smartplugger, termostater, kameraer etc.
– Koble deg til og begynn reisen til å leve smart med Wattle.
Pegasus er utviklet for å beskytte deg og ditt privatliv og for å håndtere mange forskjellige trådløse protokoller samtidig ved å bruke prinsippene i åpne standarder for kommunikasjon.

Etter du har konfigurert modemet og SIM-kort og har internet tilkoblet er du klar for å sette opp ditt nye smart hus.

1. Last ned appen Wattle fra Google Play eller AppStore og følg instruksjonene som vist i appen.
2. Trykk på tilkoblingsknappen(3) en gang for å aktivere tilkoblingsmodus mellom Pegasus og App.
3. Sett opp ditt Smart hus

a. Gi prosjektet et navn
b. Sett lokasjon
c. Velg tidsone
d. Velg et brukernavn

Tilbakestill til fabrikinstillinger

Tilbakestilling til fabrikinstillinger er nødvendig ved feilsituasjoner.
MERK: Denne prosedyren vil slette og tilbakestille hele enheten både nettverks og smarthus oppsett. Du må rekonfigurere etter tilbakestilling.

1. Du finner tilbakestillingsknappen (4) på baksiden av enheten.
2. Trykk og hold inne knappen i 5 sekunder for å aktivere tilbakestilling til fabrikkoppsett.
3. Slipp knappen etter 5 sekunder når du ser bare power LED lyse
4. Enheten vil kjøre en tilbakestilling til fabrikkoppsett og så starte opp systemet igjen.
5. Følg steg Steg for innstallasjon og oppsett for å rekonfigurere enheten.

Feilsøking

Hvis du opplever problemer med Pegasus:

• Kjør en omstart.
  • Tilbakestill til fabrikkinstillinger.
  • Kontakt kundeservice for hjelp.

Advarsel

• Dette modemet er en kompleks elektronisk enhet. Et fall kan forårsake alvorlig skade.
  • Ikke åpne eller prøv å reparere enheten selv. Reparasjoner bør utføres av kun kvalifisert personlig, ellers blir garantien ugyldig.
  • Ikke utsett enheten for en veldig høy eller veldig lav temperatur.
  • Bruk 12V / 1.5A strømadapteren som bare følger med enheten.

Gjennvinning

Kast produktet ordentlig etter endt levetid. Dette er elektronisk avfall som bør resirkuleres deretter.

Alle rettigheter forbeholdt

Home Control AS påtar seg ikke noe ansvar for eventuelle feil, som kan vises i denne håndboken. Videre forbeholder Home Control AS seg retten til å endre maskinvare, programvare og / eller spesifikasjoner som er beskrevet her når som helst uten varsel, og Home Control AS forplikter seg ikke til å oppdatere informasjonen i dette. Alle varemerker som er oppført her er eid av deres respektive eiere. Dette DOKUMENTET er opphavsrettslig beskyttet med alle rettigheter forbeholdt. Ingen del av denne publikasjonen kan reproduseres, overføres, transkriberes, lagres i et hentesystem eller oversettes til noe språk på noen som helst måte uten skriftlig tillatelse fra Home Control AS. Copyright © Home Control AS

tilbake til Gateways
newsletter

Subscribe
to our Newsletter

receive exclusive offers and the latest news on our products and services.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg den beste brukeropplevelse. Ved å godta, godtar du bruken av informasjonskapsler i henhold til vår informasjonskapselpolicy (cookie policy).

Privacy Settings

When you visit any web site, it may store or retrieve information on your browser, mostly in the form of cookies. Control your personal Cookie Services here.