Serviceinformasjon

SISTE SERVICEMELDINGER:

21.12.2020 08:30

Wattle OnVif kameraløsning

Vi oppdaterer kameraløsningen

til den nye løsningen uten Kurento mandag morgen.

• Oppgraderingen starter mandag morgen 8.30 og forventes å vare 1 til 3 timer.

• I løpet av denne tiden vil kameraskyen ikke være i drift (streaming / opptak osv. Vil ikke fungere). Andre skytjenester vil fungere som normalt.

• Etter oppgraderingen MÅ brukerne oppgradere appen sin for å få kameraløsningen til å fungere igjen. Brukere som ikke har oppgradert vil motta et varsel i appen om at de må oppgradere.

Merk:

• Brukere vil fremdeles ikke ha et HD-alternativ etter denne oppgraderingen (en GW-oppdatering er nødvendig for dette) dette vil bli utgitt etter nyår.

• Kameraløsningen forventes å være mer stabil etter denne oppdateringen.

01.12.2020(oppdatert 02.12.2020)

Telia DNS Problemer

Problemet skal nå være løst, og Telias abonnement bør være i stand til å få tilgang gjennom skyen.

Domenenavnsserveren hos Telia har problemer med å oversette serveradressene våre til IP-er, noe som gjør at appen ikke kan koble til når den er koblet til Telias-nettverket på 4G.

Andre operatører / Internett-leverandører har ikke dette problemet og vi har kontaktet Telia om problemet.

Midlertidige løsninger:

-Hvis det er mulig på enheten din, kan du sette manuell DNS til 1.1.1.1 for å overstyre Telia DNS.

-Hvis du er koblet til WiFi med en hvilken som helst annen operatør / ISP enn Telia, lar den deg koble til via skytilgang (du trenger ikke å være nær gatewayen)

-Hvis mobiltelefonen er koblet til samme WiFi (ruter) som gatewayen vil lokal tilgang fungere.

Vi kommer tilbake med mere informasjon.

29.10.2020

Wattle OnVif kameraløsning

Vi gjør systemvedlikehold og oppgradering av den underliggende programvaren.

Nedetid for tjenesten forventes i tidsrommet 09.00 – 12.00.

30.09.2020

Wattle OnVif kameraløsning

Vi opplever i perioder forstyrrelser i tjenesten. Vi er kjent med problematikken og
våre teknikerne jobber med å løse dette så fort som mulig.

Status: Periodiske problemer

tilbake til Hjelp
newsletter

Subscribe
to our Newsletter

receive exclusive offers and the latest news on our products and services.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg den beste brukeropplevelse. Ved å godta, godtar du bruken av informasjonskapsler i henhold til vår informasjonskapselpolicy (cookie policy).

Privacy Settings

When you visit any web site, it may store or retrieve information on your browser, mostly in the form of cookies. Control your personal Cookie Services here.