OnVif-Kameraløsning

Bruk OnVif-kameraer i Wattle

Vi utviklet en ny løsning for kameraer i Wattle som gir deg muligheten
å bruke tre forskjellige Wattle-kameraer i systemet.

Det er også flere andre merker på markedet som tilbyr kommunikasjon over
OnVif-protokollen og disse kameraene kan også fungere i Wattle.

Vi kan for øyeblikket ikke gi ytterligere informasjon eller garantier om
hvilke andre produsenter kameraer som fungerer sammen med løsningen vår, men vi vil
gjerne høre fra deg med dine erfaringer.

Hvor mange kameraer kan brukes?

Multigateway:

kamera med funksjon Opptak: < 1

kamera med funksjon Annet: < 2

Antall kameraer totalt: < 2

Du kan til din Wattle Multigateway (DP02, dp06 & dp07) koble opp
til to kameraer der ett kan kobles til Wattle-sikkerhetssystemet
og ta opp automatisk hvis alarmsystemet blir utløst. Det andre kameraet
kan brukes til manuell streaming og / eller opptak, men vil ikke være inkludert
i alarmsystemet. Du kan også koble begge kameraene til manuell
streaming / opptak.

Boreas(x10, x20 & x30):

kamera med funksjon Opptak: <10

kamera med funksjon Annet: <10

Antall kameraer totalt: < 10

Pegasus:

kamera med funksjon Opptak: <10

kamera med funksjon Annet: <10

Antall kameraer totalt: < 10

Koble kameraer via Ethernet

Wattle-kameraer blir nå funnet automatisk i Wattle, administrere enheter,
du trenger bare å konfigurere og lagre kameraet for å kunne begynne å bruke det i
Wattle. Også andre kameraer med OnVif-protokoll koblet til
Ethernet kan fungere.

1. Koble Ethernet-kabelen til kameraet og nettverksruteren

Koble kameraer via WiFi

Wattle-kameraer bruker QR-koder (inneholder bruker og passord
for WiFi) for å koble til trådløst.

1. Gå til Kamera-fanen

2. Fyll inn brukernavn og passord for WiFi
veldig viktig å bruke små / store bokstaver riktig

3. Still skjermens lysstyrke til maks på telefonen

4. Hold inn reset-knappen på kameran 5 sekunder til den blinker blått(indoor/Pantilt)
alternativt til at den stopper blinke grønnt(outdoor).

5. Skann QR-koden med On-Vif-kameraet

6. Når kameraet blir akseptert på WiFi, ser du
“Kamera funnet” i Wattle-appen.

Enhetsspesifikke manualer

Indoor Camera

Indoor PAN/Tilt Camera

Outdoor Camera

tilbake til kameraer
newsletter

Subscribe
to our Newsletter

receive exclusive offers and the latest news on our products and services.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg den beste brukeropplevelse. Ved å godta, godtar du bruken av informasjonskapsler i henhold til vår informasjonskapselpolicy (cookie policy).

Privacy Settings

When you visit any web site, it may store or retrieve information on your browser, mostly in the form of cookies. Control your personal Cookie Services here.